Probleme ESET MSP Lizenz zu ziehen auf verschiedenen Endpoints

Probleme ESET MSP Lizenz zu ziehen auf verschiedenen Endpoints

An sich kommunizieren ESET Clients via Port 80 und 443 - mit nachfolgendem Sonderhinweis:

TCP/UDP port 53535 must be open Communication with ESET's servers has changed as of Endpoint v8.1 and communication on UDP and TCP port 53535 must be allowed on a firewall in order for Live Grid, Antispam and Web Control to work. To resolve an ESET product that has a limited Direct Cloud connectivity issue, TCP/UDP port 53535 must be open.

Ein paar wichtige Adressen:
Activation:
register.eset.com

versioncheck.eset.com

Services:
proxy.eset.com